11 reaktion på “🍀Vänliga veckan!🍀

  1. Hej vad kul med vänliga vecka! Lileu har varit hjälpsam hemma och när vi varit iväg med att duka bordet, hämta mammas skor när vi var på simhallen och klä på sig sina kläder själv. Lileu har varit väldigt kärleksfull och sagt fina saker som ”jag älskar dig mamma mest allt”

  2. Vad fint med vänliga veckan.Leona är alltid så snäll och hjälpsam.Hon dukade och hjälpte sin lilla syster med att klä på sig skorna,bäddade sin säng och påminner mig alltid om att man ska vara snäll,speciellt nu under vänliga veckan🌸🌸

  3. Cornelia.O var så snäll mot våran hund Bengt, hon bjöd honom på en glass i värmen. Sen har hon givit fina komplimanger till oss här hemma.

  4. Hanna är alltid snäll mot sin lillebror men denna vecka har hon haft extra mycket tålamod och hjälpt honom med olika saker. Särskilt på morgonen (när det kan vara lite stressigt) så har hon hjälpt till att göra honom klar så vi kan gå och hinner i tid
    till skolan och förskolan.

  5. Förra veckan lade jag märke till en del händelser som var av omtanke från Nellie, tror inte hon hade ”snälla veckan” i åtanke dock 😉 hon kunde hjälpa sin bror med att ta på sandaler och spänna kardborrbanden, hon hämtade sin systers solhatt innan vi skulle åka hemifrån, hon ville hjälpa hänga tvätt och hon packade upp matvaror ur påsar och ställde de där de skulle vara. Många tack fick hon av oss i familjen och mamma och pappa var extra stolta över de små men fina gester hon gav.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *